Semmelweis Egyetem Városmajor Szív- és Érgyógyászati Klinika városmajor utca 70. Szám alatti új diagnosztikai központ

A Városmajori Szívklinika új 7 szintes épülete a Klinika diagnosztikai kapacitásának növelése mellett csúcsdiagnosztikai oktatás megvalósulását is lehetővé teszi.

Az ambuláns és intervenciós szinteken kívül új oktatószint és mélygarázs is kialakításra kerül a több mint 4400 m2-es épületben. Az új épület a meglévő Városmajor u. 68. sz. alatt álló kórház tömbbel, egy acélszerkezetű üveghíddal kerül összekötésre.

Etyeki egészségház épület

Az épülő egészségház Etyek közigazgatási területén az épületben többek közt helyet kap majd a gyermek és háziorvosi rendelő, fogászat és védőnői szolgálat.

Az épület két hagyományos nyeregtetős épületből és egy átriumos belső gyógynövénykertből áll. A sóskúti mészkő burkolatos épület archetípus, fa szerkezetű tornác- előtető építménnyel alkot egységet. A egészségház külső környezetrendezése is a projekt része.

E112 társasház

Zugló szívében készül az Egressy út 112. sz. alatt a 106 lakásos társasházunk, aminek tervezését és kivitelezését is magunknak tudhatjuk.

Az egy- kettő- három- illetve négy szobás lakások ideális otthont nyújtanak majd fiatal pároknak, egyetemistáknak, de nagycsaládosok is ideális otthonra lehetnek a társasházban. A lakások 4 fajta letisztult stílusban készülnek, majd a pinceszinteken pedig 150 parkolóhely kerül kialakításra.

Bp. IX. Gát u. 24-26. ingatlan átalakítás, bővítés

A Ferencvárosi eklektikus épület a felújítást követően 27 lakásnak és 2 irodának ad majd helyet.

A felújítás során az udvari szárnyak elbontásra kerülnek, így értékes belső udvar alakul majd ki a háztömb számára. Az épület zárófödémének és tetőszerkezetének komplett cseréjét követően a tetőtér is beépül, megőrizve az utcai homlokzati kialakítást. Az épület teljes körű építészeti, gépészeti és elektromos felújításán kívül felvonó is létesül az épületben.

Az Újbudai Gyermek Egészségügyi Központ és egynapos sebészet céljára meglévő épület teljes felújítása, átalakítása és bővítése

A szakrendelő-intézettel szomszédos, volt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola épületének átalakításával kerül kialakításra Gyermek Egészségügyi Centrum.

A program kiegészül felnőttek számára kialakított egynapos sebészettel, mely a meglévő épület ráépítésében kap helyet. Az új szint acél tartószerkezetű kialakítással készül, mely szerelt kerámiaburkolatot, a meglévő szintek klinker homlokzati burkolatot kapnak.

Szent Margit Kórház épületének energetikai korszerűsítése

A kórház tömb 3 épülete kerül korszerűsítésre az A illetve B épület homlokzati hőszigetelő rendszert kap, valamint szerelt homlokzatburkolat is felhelyezésre kerül az épületek komplett nyílászáró cserén esnek át.

A C épület eredeti míves homlokzatburkolata megmarad és hőszigetelt fa nyílászárók kerülnek beépítésre megőrizve az épület eredeti jellegét. Az épületekben a fűtésrendszer is korszerűsítésre kerül.

Fejér megyei Szent György egyetemi oktató korház új belgyógyászati tömb

A beruzházás a Modern Városok Program keretében valósul meg. A kórházfejlesztés során a megyei kórház új tömbjében három osztályt helyeznek el: a pulmonológiát, az onkológiát és az infektológiát, valamint az azokhoz kapcsolódó ambulanciákat.

A mintegy 7500 négyzetméter alapterületű, három és fél szintes, 112 ágyas új kórházépület és a többi egység kapcsolatát az összekötő folyosó teszi majd lehetővé, amely új nyílászárókat, burolatot és felületkpzést kap.

Eötvös Loránd Tudományegyetem Márton Áron Kollégium és Szakkollégium komplex felújítási munkái II. Ütem

A projekt I. ütemének sikeres kivitelezése után a komplexum további épületei újulnak meg. A komplexum C épületében további kollégiumi szobák kerülnek kialakításra kiszolgáló helyiségekkel az épületre napelem is települ.

A fogadóépületben többek között rendezvénytér és előadóterem kerül kialakításra, ezek kívül megújul a tornacsarnok épülete és belső környezetrendezés is készül.

Nyíregyháza labdarúgó sportlétesítmény-fejlesztése

A régi stadion elbontását követően 8150 férőhelyes létesítményt és 10 ezer négyzetméteres központi pályát alakítunk ki.

A multifunkciós stadionban nem csupán labdarúgó mérkőzéseket tarthatnak majd, hanem koncerteket és más rendezvényeket is. A stadiont a modern, UEFA-2 kategória követelményeinek megfelelően adjuk majd át.

Miskolci Egyetem tudományos adatelemző módszertani központ és levéltár nyílt kutatási adatforrástár

Közös felújított épületegyüttesbe kerül az egyetemi könyvtár és múzeum, valamint a Magyar Nemzeti Levéltár megyei levéltára.

Levéltári raktár és irodaépület épül a Magyar Nemzeti Levéltár B.-A.-Z.Megyei Levéltára számára.

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége székházának teljeskörű felújítása és bővítése

A beruházás során a Sipek-Balás műemléki épület felújításra kerül, otthont nyújt közösségi reprezentatív tereknek valamint irodai funkciókat is ellát.

Az épületrészek akadálymentes megközelítése is lehetővé válik valamint udvar és a külső terek is reprezentatív és akadálymentes tereknek adnak majd helyet.

Diósgyőri vár komplex és turisztikai fejlesztése, belső vár és külső vár kivitelezési munkái és a falkutatás tevékenység beszerzése

A vár építésének első ütemében alvállalkozóként részt vettünk és az a szerencse ért minket, hogy jelenleg fővállalkozóként újíthatjuk fel a Diósgyőri Várat. A beruházás II. ütemében készül a belső vár.

A beruházás III. üteme során megvalósul többek között Ernye bán korabeli kaputornya, a kortinafalak visszaépítése valamint ágyúállás rekonstrukciók valósulnak meg.  A projekt Nagy Lajos korabeli vár a Modern Városok Program keretében újul meg. A fejlesztés célja pedig, hogy a vár és közvetlen környezete Közép-Európa meghatározó turisztikai központjává váljon.